Ribe Sejlklub
Officiel nationalpark partner


14-05-2024

13-05-2024
Kære Ribe Sejlklub,

Vi gjorde det sgu'!


På trods af en usikker økonomi, og til sidst en lidt vanskelig deadline, lykkedes det at få etableret flydebroen ved Kammerslusen, og få alle tilskud i hus.

Jeg har ikke tal på, hvor mange tusinde frivillige arbejdstimer klubbens medlemmer og venner har lagt i projektet - jeg kan vist slet ikke tælle så langt, men tak tak tak til jer alle!!


For at fejre at vi er nået i mål, inviterer sejlklubben derfor alle de, som har lagt et stykke arbejde i projektet, til en frivilligfest


lørdag d. 8. juni kl. 13:00 på bådpladsen


- og man må gerne tage den ledsager med som har passet støvsugeren derhjemme imens, og også mindre børn. Sejlklubben sørger for et telt og en stegt gris, og noget at skylle ned med.

Desuden er de, som yder en daglig frivillig indsats for sejlklubben på andre områder også inviterede - vedligeholdelse af bådpladserne, administration, og så videre - I blev snydt for en julefrokost sidste år.

Føler du dig inkluderet i en af ovenstående kategorier, kan du tilmelde dig frivilligfesten via e-mail lars@buhrkall.dk eller SMS til 24407697. Husk tydeligt navn og medlemsnummer, samt om du har en partner med. Af hensyn til maden skal tilmeldingen ske

 senest d. 26. maj.

På bestyrelsens vegne - Lars
 

Tilbage

Ribe Sejlklub • •
Klubhus adresse: Erik Menvedsvej 20, 6760 Ribe