Ribe Sejlklub
Officiel nationalpark partner

Danmarks ældste by's sejlklub har havne-faciliteter både ved Kammerslusen og inde i byen. Klubben er med i Frihavnsordningen, så besøg os hvis du er på disse kanter.


For både uden mast med dybgang under 1 meter, er havnen inde i byen afgjort et besøg værd. Husk at der er mest vand i åen lige før slusen lukker op.


Indsejlingen til Ribe Kammersluse er markeret med koste hele vejen, og nem at besejle ved højvande. Ved normal lavvande, kan både med en dybgang på 40-50 cm lige smutte igennem. Det værste punkt er lige efter S-svinget, over en distance på et par hundrede meter. 


Nyheder

Marsvin i danske farvande

29-05-2020
Et forskerteam, som forsøger at kortlægge udbredelsen af marsvin i de danske farvande, har udviklet en app, så man enkelt kan indberette hvis man observerer et marsvin. Projektet kørte sidste år med succes rundt om Fyn, og nu vil de gerne have udbredt det til Vadehavet også.

Se artiklen her.

 

Med venlig hilsen

Ribe Sejlklub

Nyhedsbrev til Ribe Sejlklubs medlemmer.

18-05-2020
Bestyrelsen har besluttet at sende et nyhedsbrev ud til medlemmerne af Ribe Sejlklub om hvad der sker i sejlklubben i disse Coronatider.

 

Indledningsvis skal alle have ros for den måde, de har håndteret ”Coronasituationen” på i Ribe Sejlklubs regi. Både er blevet klargjorte og søsat, udenoms arealerne på bådpladsen i Ribe og ved Kammerslusen er blevet trimmet, og så har der været en del aktivitet på vores renoveringsprojekt af bådebroer ude ved Steel Partners på Nørremarken. Selv... Læs mere her
Ribe Sejlklub • •
Klubhus adresse: Erik Menvedsvej 20, 6760 Ribe