Ribe Sejlklub
Officiel nationalpark partner

Danmarks ældste by's sejlklub har havne-faciliteter både ved Kammerslusen og inde i byen. Klubben er med i Frihavnsordningen, så besøg os hvis du er på disse kanter.

For både uden mast med dybgang under 1 meter, er havnen inde i byen afgjort et besøg værd. Husk at der er mest vand i åen lige før slusen lukker op.

Indsejlingen til Ribe Kammersluse er markeret med koste hele vejen, og nem at besejle ved højvande. Ved normal lavvande, kan både med en dybgang på 40-50 cm lige smutte igennem. Det værste punkt er lige efter S-svinget, over en distance på et par hundrede meter.

14-05-2024

13-05-2024
Kære Ribe Sejlklub,

Vi gjorde det sgu'!

På trods af en usikker økonomi, og til sidst en lidt vanskelig deadline, lykkedes det at få etableret flydebroen ved Kammerslusen, og få alle tilskud i hus.

Jeg har ikke tal på, hvor mange tusinde frivillige arbejdstimer klubbens medlemmer og v... Læs mere her

Ribe Sejlklub • •
Klubhus adresse: Erik Menvedsvej 20, 6760 Ribe