Ribe Sejlklub
Officiel nationalpark partner

Danmarks ældste by's sejlklub har havne-faciliteter både ved Kammerslusen og inde i byen. Klubben er med i Frihavnsordningen, så besøg os hvis du er på disse kanter.


For både uden mast med dybgang under 1 meter, er havnen inde i byen afgjort et besøg værd. Husk at der er mest vand i åen lige før slusen lukker op.


Indsejlingen til Ribe Kammersluse er markeret med koste hele vejen, og nem at besejle ved højvande. Ved normal lavvande, kan både med en dybgang på 40-50 cm lige smutte igennem. Det værste punkt er lige efter S-svinget, over en distance på et par hundrede meter. 


Nyheder

Information fra Fanø Sejlklub

04-04-2020
Hejsa Alle sammen.

 

Vi er alle ramt af coronas virus. Også Fanø sejlklub. Vi er ikke smittede, men prøver at overholde regler, påbud og anbefalinger, så vi undgår at blive smittede eller smitte andre.

 

Derfor er vores klubhus lukket fra mandag d 30 marts, og fremover, til normale tilstande. Både for lokale og gæstesejlere. Da vi ... Læs mere her

Slusetider for 2020/2021

03-04-2020
En opdateret liste fra Esbjerg kommune ligger tilgængelig på hjemmesiden.

Klik på Ribe Kammersluse i venstre side.

Der er pt. ikke oplyst om der er ændringer i slusetiderne pga. corona krisen.

 

God påske

 

Mvh.

Jan Køpke Sørensen

Ribe Sejlklub

Betalingsmærker og frihavnsmærker.

02-04-2020
På grund af Corona situationen har vi ikke afholdt generalforsamling i Ribe Sejlklub. Med baggrund heri, har bestyrelsen besluttet, at Sejlernyt ikke udgives, da en stor del af indholdet omhandler generalforsamlingen.

Da betalingsmærker og frihavnsmærker normalt sendes ud med Sejlernyt, er det også besluttet, at betalingsmærker og frihavnsmærker skal a... Læs mere her

Standerhejsning.

02-04-2020
På grund af Corona situationen, vi må ikke forsamles i grupper på mere end 10 personer, aflyses Standerhejsningen den 25 april.Standerhejsningen vil blive foretaget af bestyrelsen den 25. april 2020.

 

MvhBestyrelsen

Info vedr. Corona virussen.

02-04-2020
Med baggrund I den situation vi alle befinder os i med Corona virussen, kommer her yderligere instruktioner vedr. ophold/arbejde på Ribe Sejlklubs bådeplads og anlæg.

Som det allerede kan ses, er der fuld gang i klargøring af både og diverse anlæg på bådpladsen ved klubhuset, hvilket er dejligt at se.

Men vi skal huske på de restriktioner, der er gæ... Læs mere her
Ribe Sejlklub • •
Klubhus adresse: Erik Menvedsvej 20, 6760 Ribe